اسلایدر

خلق تصاوير سه‌بعدي در هوا با ليزر!
 
همه نوع مطلبی اینجا پیدا میشه
دانلود,عـکس,آهنگ,آموزش,اخبار,دانشگاه,بیوگرافی,علمی,برنامه,سرگرمی,مطالب جالب

مهندسان شركت ژاپني بورتون با استفاده از ليزر، نيتروژن و اكسيژن موجود در هوا را برانگيخته و بدون استفاده از صفحه نمايشگر، تصاوير سه بعدي طبيعي را در فضا ايجاد كردند.

برخلاف بيشتر نمايشگرهاي سه بعدي كنوني كه يك نوع تصور نوري بوده و بر اختلاف منظر يا نابرابري ذاتي در بينايي دو چشمي انسان تكيه دارند، سيستم سه‌بعدي آئريال كه نسخه تكامل يافته كار پنج ساله تيم‌هاي دانشگاه كيو و موسسه ملي فناوري و علوم صنعتي پيشرفته ژاپن است در هوا يا زير آب قابل اجرا بوده، به هيچ نوع صفحه تصوير احتياج نداشته و اثر آن بسيار چشمگير است.

به گفته اين مهندسان، بيشتر دستگاه‌هاي سه بعدي كنوني، تصاوير را بر روي نمايشگرهاي دوبعدي طرح‌ريزي كرده و با تصور نوري آن را به شكل يك ‌بعدي نشان مي‌دهند.

اين سيستم به تمركز نور ليزر بر نقاطي مي‌پردازد كه مولكول‌هاي اكسيژن و نيتروژن هوا را تا سطح برانگيختگي پلاسما، تحريك مي‌كنند. كنترل رايانه‌يي موقعيت ليزر مي‌تواند به آميخته شدن نقاط به شكل طرح‌هاي قابل شناسايي و بسيار شبيه هولوگرام در هواي رقيق منجر شود.

سيستم شركت بورتون مي‌تواند در هر ثانيه حدود 50 هزار نقطه ساخته و نرخ فريم آن در حال حاضر حدود 10-15 فريم در ثانيه است كه مهندسان در تلاش براي ارتقاي آن تا 24-30 فريم در ثانيه هستند.

محققان در ويديويي كه توسط اين شركت براي معرفي اين محصول ارائه شده، تركيبي از ليزرهاي قرمز،‌ سبز و آبي را از پايين به يك محفظه كوچك آب تابانده و تصاوير رنگي را پديده آورده‌اند.



           
دو شنبه 30 آبان 1390برچسب:, :: 23:19
mahnaz

محققان استرالیایی اعلام کردند، تحریک مغز از طریق آهن ربا و نیروی مغناطیسی کمک به بهبود مهارت زبان در بازماندگان سکته مغزی کمک می کند.
محققان دانشکده بهداشت علوم و توانبخشی دانشگاه کوئینزلند استرالیا اعلام کردند: آزمایشات انجام شده بر نجات یافته گان بیماران سکته مغزی، نشان داده این افراد پس از آنکه تحت تحریکات مغناطیسی قرار گرفتند، مهارت های زبانی در آنها به حد قابل توجهی بهبود یافته است.

این روش که به نام لاتین (Transcranial Magnetic Stimulation) TMS است، یک روش غیر تهاجمی است که با هدف گیری فعالیت مغز کمک به تسهیل سازماندهی مجدد بخشهای مغز می کند.

درمان TMS شامل، جاسازی یک کویل در سر شرکت کننده‌ها است که از این طریق، با استفاده از القای الکترومغناطیسی،جریان ضعیف الکتریکی در سر بیمار تحریک می شود.

تحقیق بر روی گروهی از بیماران سکته ای که 1 الی 6 سال پیش سکته کرده بودند نشان داد، 80 درصد بیماران که تحت معالجه با TMS قرار گرفتند، در مهارتهای گفتاری رشد و بهبود نشان داشته اند.
به گفته محققان، درمان از طریق TMS روشی سودمند و مطمئن برای بازیابی گفتار در بیماران سکته مغزی است.



           
دو شنبه 30 آبان 1390برچسب:, :: 23:16
mahnaz

گروهی از دانشمندان ژاپنی روبات انسان نمای پیشرفته ای را توسعه داده اند که قادر است تقریباً همانند یک زن واقعی راه برود.

دانشمندان "موسسه ملی علوم صنعتی پیشرفته و فناوری" (AIST) وابسته به وزارت اقتصاد ژاپن روبات انسان نمایی با عنوان HRP-4C Miim را توسعه داده اند که ظاهری شبیه به یک زن دارد و قادر است تقریباً همانند یک زن واقعی راه برود.



ادامه مطلب ...


           
دو شنبه 30 آبان 1390برچسب:, :: 23:11
mahnaz

یک محقق اهل پرو با اعلام خبر شگفت انگیزی نشان داد که موفق به کشف یک اسکلت مومیایی شده که به گفته پزشکان متعلق به یک غیر انسان است و شاید یک بیگانه فضایی باشد.

در یک موزه خصوصی انسانی شناسی واقع در منطقه "آنداهویایلیلاس" در استان "کوئیسپیکانکی" در پرو، یک دانشمند علم انسان شناسی به نام "رناتو ریکولم داویلا" از کشف یک موجود مومیایی خبر داد که از ویژگیهای انسانی برخوردار نیست.



ادامه مطلب ...


           
دو شنبه 30 آبان 1390برچسب:, :: 23:0
mahnaz

جنگ کانادا در جبهه درختان و بر علیه پول های کاغذی به سال ۱۹۸۷ بر می گردد که سکه یک دلاری با نام Loonie را جایگزین اسکناس های یک دلاری رایج در این کشور کردند. و حالا کانادایی ها تصمیم دارند که در مقیاسی بسیار بزرگتر وارد این کارزار شوند و اسکناس های رایج را با پول های پلیمری غیرقابل جعل جایگزین کنند.

اسکناس های جدید از ترکیب پلیمیری جدیدی هستند که دو برابر کاغذهای کتان پول رایج ماندگاری و استحکام دارد. آنقدر هم در برابر دما و یخ زدگی مقاومت دارد، که به خوبی از پس زمستان های خشن و خشک کانادا بر می آید. از قابلیت های امنیتی این اسکناس می توان به تصاویر با جوهر متالیک، پرینت های تکامل یافته ویژه و متن ویژه مخفی و شفاف که از درون پنجره اسکناس دیده می شود، اشاره کرد.

اسکناس های جدید ۱۰۰ دلاری از اواخر همین هفته در کانادا مورد استفاده قرار خواهند گرفت. اسکناس های ۵۰ دلاری از مارس سال آینده وارد چرخه بانکی این کشور خواهند شد. پس از آن هم نوبت اسکناس های ۲۰، ۱۰ و ۵ دلاری است که از اواخر ۲۰۱۳ جایگزین پول کاغذی می گردند.

 



           
پنج شنبه 26 آبان 1390برچسب:, :: 19:36
mahnaz

اواخر اردیبهشت ماه بود که گوگل از سرویس موسیقی خود پرده برداری کرد و فضای کلود رایگانی برای ذخیره ۲۰۰۰۰ آهنگ را در اختیار کاربران آمریکایی گذاشت. البته همان موقع، قرار بود که سرویس Music Beta by Google طی ماه های آینده در اختیار کاربران دیگر کشورها هم قرار گیرد که هنوز خبری از آن نیست. اما چند روز قبل دوباره شایعاتی در خصوص سرویس موسیقی گوگل بر سر زبان ها افتاد که نتیجه آن در کنفرانس خبری دیشب این شرکت مشخص شد: رونمایی از فروشگاه موسیقی آنلاین گوگل!

حالا علاوه بر اینکه کاربران آمریکایی این سرویس می توانند فایل های موسیقی شان را روی سرویس ابری گوگل به رایگان آپلود کرده و در همه جا به همراه داشته باشند و حتی با اپلیکیشن موسیقی گوگل آنها را به راحتی روی ابزارهای اندرویدی استفاده کنند؛ امکان خرید موسیقی از یک فروشگاه آنلاین را هم دارند که خدماتش را به صورت یکپارچه با مارکت اندروید ارائه می دهد. کاربران این سیستم می توانند از میان میلیون ها آهنگ ارائه شده، آلبوم ها و آهنگ های دلخواه شان را خریده و به مجموعه موسیقی شان بر روی سرویس موسیقی گوگل اضافه کنند. جالب اینکه نسخه پیش نمایش ۹۰ ثانیه ای آهنگ ها به صورت رایگان قابل استفاده است و همه آهنگ ها با فرمت MP3 و کیفیت ۳۲۰ کیلوبیت بر ثانیه عرضه می شوند.

از دیگر امکانات اضافه شده به سرویس موسیقی گوگل می توان به اتصال و ادغام آن با گوگل پلاس اشاره کرد. به گونه ای که شما می توانید آهنگ های دلخواه را با گروه های خاصی از دوستان تان به اشتراک بگذارید و آنها تا زمانی که در صفحه پروفایل گوگل پلاس شما هستند، می توانند به آن آهنگ ها گوش دهد. اپلیکیشن جدید موسیقی گوگل برای ابزارهای اندرویدی هم به روز شده و کاربران از طریق این برنامه هم می توانند اقدام به خرید موسیقی های مورد نظرشان کنند.

آخرین نکته هم اینکه قیمت هر آهنگ در سرویس موسیقی گوگل تقریبا بین ۹۹ سنت تا ۱.۲۵ دلار و قیمت هر آلبوم تقریبا ۱۰ دلار است. علاوه بر این شما در دفعات دانلود هم محدودیتی ندارید و پس از انتقال موسیقی خریداری شده به اکانت تان در سرویس موسیقی گوگل، به صورت خودکار همه دستگاه های تان به روز رسانی (Sync) می شوند و آهنگ مورد نظر را روی آنها در دسترس دارید.



           
پنج شنبه 26 آبان 1390برچسب:, :: 19:30
mahnaz

                          

طرفداران بازی ها می توانند خوشحال باشند که شایعاتی به راه افتاده که فاصله زیادی با معرفی نسل بعدی کنسول بازی مایکروسافت یعنی Xbox 360 نداریم و احتمالا سال آینده میلادی شاهد ورود اش به بازار خواهیم بود. همین شایعات می گویند که کنسول جدید در نمایشگاه CES2012 معرفی می شود. البته این حرف ها با سخنان چند سال قبل مایکروسافت در مورد چرخه عمر ده ساله کنسول اش منافات دارد و طبق آن حرف ها تا سال 2015 نباید منتظر کنسول جدید باشیم.



           
پنج شنبه 26 آبان 1390برچسب:, :: 19:25
mahnaz

شرکت نیسان طرح خودرویی را ارائه کرده است که می تواند به صورت خودکار و با هدایت گوشی هوشمند راننده حرکت کرده و به صورت خودکار پارک کند.

این خودروی سه سرنشینه برقی با نام Pivo 3 EV می‌تواند با یک تماس تلفنی از گوشی هوشمند راننده به سوی او حرکت کند. این خودرو همچنین از تکنولوژی به نام AVP برخوردار است که به راننده امکان می‌دهد بدون نیاز به جستجو نقطه‌ای مناسب را برای پارک کردن یافته و سپس خودرو به صورت خودکار در آن نقطه پارک خواهد کرد.

طرح نمایشی این خودرو برای اولین بار در نمایشگاهی در دفتر مرکزی نیسان در یوکوهامای توکیو رونمایی شده است. به گفته نیسان این خودرو برای رانندگی در محیطهای شهری بسیار مناسب بوده و بدنه کوچک و سه متری آن می‌تواند به راحتی در فضاهای مختلف به ویژه در دوربرگردان‌ها حرکت کند.

بر اساس گزارش گیزمگ، قرار است این خودرو برای تولید انبوه مورد بررسی قرار گیرد و در صورت تایید برای مصرف عمومی به تولید انبوه برسد، با این همه به نظر نمی‌آید این خودرو را بتوان تا سال 2016 یا 2017 در خیابان‌های کشوری به جز ژاپن مشاهده کرد



           
چهار شنبه 25 آبان 1390برچسب:, :: 22:59
mahnaz

 

اگر یک سال پیش آمار سیستم عامل های تلفن های هوشمند را نگاه می کردید اندروید ۲۵ درصد بازار جهانی را در اختیار داشت. اما امروز با انتشار آمار جدید از گارتنر می بینیم که طی یک سال همه چیز عوض شده است. حالا اندروید ۵۲ درصد بازار تلفن های هوشمند جهان را قبضه کرده و حکمران بزرگ دنیای موبایل به شمار می رود.

از طرف دیگر اوضاع برای نزدیک ترین رقیب، یعنی آی او اس خوب پیش نرفته و طی یک سال گذشته با سقوط مواجه شده. سیستم عامل اپل با یک افت ۱.۶ درصدی حالا تنها ۱۵ درصد بازار تلفن های هوشمند را در اختیار دارد. سقوط برای سیستم عامل های دیگر مانند سیمبیان و مایکروسافت هم اعداد بزرگ تری بوده است.

البته در مورد ویندوز فون مایکروسافت هنوز زود است که قضاوت کنیم و شاید بهتر باشد سال دیگر همین موقع به آمار نگاه کنیم. اما با این سرعتی که اندروید به جلو حرکت می کند باید ببینیم چطور به دیگر رقبا اجازه سرعت گرفتن خواهد داد.



           
سه شنبه 24 آبان 1390برچسب:, :: 22:5
mahnaz

                      

دانشمندان دانشگاه كاگلياري ايتاليا در مسير دستيابي به سيستم‌هاي الكترونيك‌ قابل پوشش راحت، دست به ساخت ترانزيستورهايي از بافت پنبه زده‌اند.

برخي از منسوجات الكترونيكي مانند پيراهن‌هايي كه به يكپارچه‌سازي دستگاه‌هاي نظارتي ضربان قلب مي‌پردازند، در حال حاضر در بازار موجودند اما اين محصولات داراي سيم و جعبه‌هاي حجيم از ابزار الكترونيكي هستند....



ادامه مطلب ...


           
سه شنبه 24 آبان 1390برچسب:, :: 21:59
mahnaz

یک دوربین و یک نرم افزار که قادر است چهره افراد را تشخیص بدهد. اینها مواد اولیه لازم برای «تشخیص چهره» به حساب می آیند. اما نرم افزارهای تشخیص چهره روز به روز در حال تکامل و قوی تر شدن هستند و حالا می بینیم که استفاده از این فناوری به سرعت در حال گسترش است.

گوگل در نسخه بعدی اندروید امکان بازکردن قفل تلفن تان را با تشخیص چهره به گوشی شما اضافه کرده و با داشتن یک تلفن با اندروید 4.0 بدون نیاز به نصب نرم افزار اضافه، می توانید از امکان تشخیص چهره استفاده کنید. اما این فقط شروع داستان ما است.



ادامه مطلب ...


           
دو شنبه 23 آبان 1390برچسب:, :: 20:38
mahnaz

شرکت لنوو باز هم سراغ یک تبلت جدید رفته است. انگارپردازشگر تگرا 3  آنقدر وسوسه انگیز هست که این شرکت نتواند از خیر ارایه یک تبلت بر اساس آن بگذرد. بنابراین اخبار غیر رسمی که امروز به بیرون درز کرده نشان می دهد که این شرکت تا پایان سال جاری میلادی یعنی کمتر از یک و نیم ماه دیگر، تبلت جدید 10.1 اینچی اش را آن هم با اندروید نسخه 4.0 وارد بازار خواهد کرد.

اگر بقیه مشخصات را هم بخوانید متوجه می شوید که تبلت ترانسفورمر پرایم ایسوس هنوز از راه نرسیده که یک رقیب جدی قدرتمند پیدا کرده است. گفته شده که سرعت پردازشگر تبلت لنوو 1,600MHz است و این یکی ۲ گیگابایت رم از نوع DDR3 دارد و دارای یک سوکت USB Host است. از کیفیت دوربین ها هنوز خبر نداریم. و یک نکته جالب دیگر اینجا است که به نظر میرسد تبلت لنوو دارای یک اسکنر اثر انگشت هم هست.

از آنجایی که هنوز این تبلت به صورت رسمی معرفی نشده اطلاعات دیگری مانند وزن، ضخامت، قیمت و… را هم در دست نداریم. اما احتمالا تا چند هفته دیگر باید منتظر معرفی رسمی یک تبلت قدرتمند دیگر، این بار از طرف لنوو باشیم.



           
دو شنبه 23 آبان 1390برچسب:, :: 20:35
mahnaz

                  

جستجوگر گوگل،‌ تا هفته آینده خدمات جدیدی در زمینه موسیقی ارائه می دهد.

بر اساس گزارش شرکت گوگل قصد دارد در نسخه جاری جستجوگر خود مشخصات جدیدی، از جمله یک حافظه موسیقی MP3 که متصل به شبکه اجتماعی گوگل پلاس است را اضافه کند.

این خصوصیت به کاربران اجازه می دهد تا بیش از بیست هزار TRACK از هر مرورگری را آپلود کنند.



           
دو شنبه 23 آبان 1390برچسب:, :: 20:31
mahnaz

                  

خون آزمایشگاهی که در لابراتوارهای پیر و ماری کوری پاریس از سلولهای بنیادی مغز استخوان به دست آمده است، چند روز پیش به یک داوطلب تزریق شد. این برای نخستین بار است که خونی که در خارج از بدن موجودی زنده ساخته شده است، به یک انسان تزریق می شود. در حال حاضر دریافت کننده خون نه تنها زنده است بلکه هیچ عارضه ای هم نشان نداده.با تولید این خون، نگرانیهای ناشی از کمبود خون در بیمارستانها کمرنگتر خواهند شد و انسان هم می تواند خوشحال باشد که حالا خون را هم تولید می کند.



           
یک شنبه 22 آبان 1390برچسب:, :: 19:45
mahnaz

ژورنال “مدیریت در مهندسی” انجمن مهندسان عمران آمریکا مقاله یک پژوهشگر ایرانی دانشگاه واترلو و عضو هیئت علمی دانشکده معماری دانشگاه تهران را به عنوان بهترین مقاله خود در سال ۲۰۱۱ برگزید.
به گزارش خبرنگار مهر، ژورنال “مدیریت در مهندسی” مجله تخصصی “انجمن مهندسان عمران آمریکا” (ASCE) است که همه ساله از میان مقالاتی که منتشر کرده است بهترین مقاله سال را انتخاب می کند.



ادامه مطلب ...


           
یک شنبه 22 آبان 1390برچسب:, :: 19:25
mahnaz

لارس برونر کارشناس محیط زیست مرکز بیو تکنولوژی در اوبان اسکاتلند است. کار هر روز صبح او جمع اوری نمونه جلبک از شهر زادگاهش جزیره سیل در ساحل غربی اسکاتلند است. 
 جلبک های دریایی یکی از منابع تهیه سوخت طبیعی هستند. این مرکز به دنبال پیدا کردن بهترین نوع علف های دریایی برا ی تهیه سوخت طبیعی در مقدار انبوه است.

 او می گوید: “ما خودمان طرفدار استخراج انبوه منابع طبیعی نیستیم. در اصل می خواهیم کشت آن را بهینه کنیم. نمونه های طبیعی را بگیریم، تخم آنرا تهیه و آن را تولید کنیم.”

جلبک فاقد لیگنین یا ماده ای که باعث رنگ قهوه ای در گیاهان می شود است و سلولز هم ندارد و به همین دلیل برای تجزیه گیاه به متان از گیاهان خشکی بهتر نتیجه می دهد. 

ترکیب ملکولی هرکدام از نمونه های جمع آوری شده در بزرگترین بایگانی جلبک اروپا ثبت می شود. بعد با یک روش مخصوص، اجزا تشکیل دهنده به ویژه اسید های چرب جلبک اندازه گیری می‌شود. اسید های چرب جز اصلی تولید انرژی از جلبک است. نتیجه اینکه مقدار سوخت حاصل از هر نوع جلبک محاسبه می شود.

ریز جلبک ها بیشتر برای تولید بنزین طبیعی و جلبک‌های بزرگ برای تولید گاز متان و اتانول طبیعی مورد نظر دانشمندان هستند.


           
یک شنبه 22 آبان 1390برچسب:, :: 19:19
mahnaz

                              

در آستانه آغاز به کار دوازدهمین نمايشگاه بین المللی ايران تله کام ۲۰۱۱، ایرانسل امروز از محصولات و سرویس های جدید خود برای تلفن همراه و وایمکس رونمایی کرد. هر چند ممکن است در مقایسه با خدمات اپراتورها در کشورهای دیگر بعضی از آنها را پیش پا افتاده تلقی کنید اما به هر حال بسیاری از این محصولات و خدمات جدید برای نخستین بار در عرصه صنعت ارتباطات و مخابرات ایران عرضه می شوند.

در این نشست خبری، محصولات و خدماتی مانند پرتال برنامه های کاربردی یا Irancell App Store، افزایش اعتبار مبتنی بر موقعیت، تبلیغات هوشمند منطقه ای، اعلام دسترسی، پیامک صوتی، کیف پول همراه، تلفن اینترنتی وايمكس، تماس تصویری،چتر وایمکس، مودم بی سیم جیبی، ویترین کالا، فروشگاه مجازی، سرویس اطلاعات شهری، شارژ از طریق تلفن گویا، بانکداری همراه مبتنی بر STK، رمز یکبار مصرف و سرویس سلامت همراه رونمایی شدند. اگر می خواهید در مورد هر کدام از این موارد اطلاعات بیشتری داشته باشید، ادامه مطلب را از دست ندهید.
 



ادامه مطلب ...


           
یک شنبه 22 آبان 1390برچسب:, :: 19:9
mahnaz

پزشکی آمریکایی ادعا می کند با یک جراحی کوتاه و 20 ثانیه ای لیزری می تواند رنگ چشمها را از قهوه ای به آبی تغییر دهد.

 "گرگ هومر" از مرکز پزشکی "استروما" در کالیفرنیا می گوید شیوه درمانی جدید وی با عنوان "چشمان درخشان" می تواند جایگزینی دائمی برای لنزهای رنگی چشمها باشد.

در این شیوه درمانی از لیزر برای رنگدانه های قهوه ای رنگ ملانین از لایه بیرونی عنبیه استفاده می شود و به این شکل رنگدانه های آبی فرصت پیدا می کنند طی دو تا سه هفته جایگزین رنگدانه های قهوه ای شوند اما این جراحی غیر قابل بازگشت است زیرا رنگدانه های قهوه ای دیگر نمی توانند رشد کرده و جایگزین رنگ آبی شوند.

رنگ چشم افراد با چشمان قهوه ای رایجترین رنگ چشم در جهان به شمار می رود، در این رنگ دیده می شود که لایه خارجی رنگدانه های عنبیه چشم این افراد قهوه ای رنگ است.

افراد چشم آبی نیز در چشمان خود ملانین دارند اما این رنگدانه در پس عنبیه انباشته شده است، این به آن معنی است که چشمها طول موجهای طولانی تری از نور را جذب می کنند و طول موجهای کوتاهتری را بازتاب می دهند.

بر اساس گزارش تلگراف، هومر می گوید این جراحی زیبایی سه هزار پوند هزینه خواهد داشت و تا 18 ماه آینده در کشورهای مختلف جهان مورد استفاده قرار خواهد گرفت، با این همه به نظر می رسد این شیوه همچنان در حال سپری کردن دوران آزمایشهای بالینی به سر می برد



           
سه شنبه 17 آبان 1390برچسب:, :: 22:26
mahnaz

شرکت اچ پی تصمیم عجیبی گرفته است. در حالی که اکثر شرکت های بزرگ به خاطر نیروی کار ارزان تر کارخانه های تولیدی شان را به چین منتقل کرده اند، این شرکت تصمیم گرفته که فعلا لپ تاپ هایی که برای بازار ژاپن تولید می کند را در خود ژاپن تولید کند. این شرکت معتقد است که کلمه Made in Japan اهمیت زیادی برای مشتریان دارد و به خاطر همین و تحویل سریع تر محصولات، قصد دارد کارخانه تولید لپ تاپ اش را در ژاپن بنا کند.



           
سه شنبه 17 آبان 1390برچسب:, :: 22:22
mahnaz

http://www.bornanews.ir/Image/News/2011/6/59348_634446149782601021_l.jpg

به گزارش سرویس دانش و فناوری برنا، گرمای خروجی از خودروها و کارخانه‌ها منبع عظیمی از انرژی را در خود ذخیره کرده و در حال حاضر روش‌های گوناگونی برای تبدیل این انرژی به الکتریسیته طراحی شده است.

دانشمندان دانشگاه مینیسوتا، به تازگی آلیاژی تولید کرده‌اند که انرژی گرمایی را مستقیما به انرژی الکتریسیته تبدیل می‌کند.

بر اساس گزارش پاپ سای، این آلیاژ از چندین عنصر مختلف تشکیل شده که هنگام مواجهه با گرما در عناصر جامد این آلیاژ خاصیت مغناطیسی بسیار قوی ایجاد می‌شود.

دانشمندان در آزمایشگاه، بعد از این‌که به کمک گرما در این آلیاژ خاصیت مغناطیسی بسیار قوی ایجاد کردند، با قرار دادن یک سیم‌پیچ موفق به تولید انرژی الکتریسیته شدند.

 



           
سه شنبه 17 آبان 1390برچسب:, :: 22:17
mahnaz

                 

در نظر بگیرید با سرعت می رانید و یکباره عابر پیاده ای جلویتان سبز می شود. در آن واحد باید ترمز کنید. این برای همه مسلم است.

اما نکته در این است که گاهی پای شما از مغزتان فرمان نمی برد. در واقع پای ما با همان سرعت مغز عمل نمی کند وهمین است که باعث تصادف می شود.

اما آینده به همین وضع نخواهد بود. خودرو شما، فکرتان را می خواند. یعنی اینکه امواج مغزی راننده را دریافت می کند و بطور خودکار سرعت خودرو را کاهش می دهد.

این کاری است که پژوهشگران انستیتو تکنولوژی برلین انجام می دهند. در آزمایشات آنها، هر کدام از راننده ها کلاه های مجهز به حسگرهای دیجیتال می پوشند که امواج مغزی راننده را تشخیص می دهد.

مغز ضرورت ترمز کردن را 13 صدم ثانیه زودتر از عکس العمل پا برای ترمز کردن نشان می‌دهد. این زمان کوتاه وقتی خودرو با سرعت 100 کیلومتر در حرکت است ، به سه متر و نیم در بعد فاصله و در دنیای انسانی به تفاوت بین یک خراش ساده تا یک آسیب بسیار جدی ترجمه می شود.

بر اساس گزارش یورونیوز، این طرح هنوز باید چالش های زیادی را باید از سر بگذراند. کاری که محققان انستیتو تکنولوژی برلین انجام می دهند.



           
سه شنبه 17 آبان 1390برچسب:, :: 21:29
mahnaz

                                                 

قبلا ضرر دهی سونی خواندید. در دنیای فعلی فناوری اوضاع برای چند شرکت که از غول های تکنولوژی به حساب می آید زیاد خوب نیست. سونی و شرکت ریم (که آن را با محصولات بلک بری میشناسید) طی چند سال گذشته وضعیت خوبی در بازار نداشته اند و زنگ خطر برای این شرکت ها به صدا در آمده است.

سایت تک کرانچ در تحلیل اش اعتقاد دارد که سونی زمانی مشهور ترین و بهترین محصولات جهان را تولید می کرده. اما با طلوع فناوری موبایل و تصمیم اشتباه سونی در همکاری با اریکسون. (تصمیمی که همین چند روز پیش پس از ۱۰ سال به پایان رسید) این شرکت در مهم ترین بازار حال حاضر دنیا عقب افتاد.

از طرف دیگر سونی در شاخه های مختلف بهترین محصولات جهان را تولید می کرد. اما هر کدام از این بازار ها توسط رقیبان سونی مانند سامسونگ، دل، اپل و اچ پی یک به یک از دست اش گرفته شده اند.

سونی بهترین پخش کننده های موسیقی را در جهان تولید می کرد (نام واکمن را یادتان هست؟) اما سال ها است که یک محصول برتر و پرفروش در این زمینه نداشته است و اپل بازار اش را تصرف کرده. سونی به خاطر لپ تاپ هایش شناخته می شد اما حالا دل و اچ پی این بازار را از دستش خارج کرده اند و سونی به خاطر تلویزیون های خوب و سیستم های صوتی عالی اش مشهور بود و سامسونگ حالا این بازار اش را در دست گرفته است.

داستان برای شرکت ریم هم نسبتا مشابه است. هر چند این شرکت به خاطر نبود خدمات اش در ایران کمتر شناخته شده است. اما بد نیست بدانید «ریم» تا همین چند سال پیش بازار تلفن های هوشمند را در آمریکا در تصرف خود داشت و حالا در وضعیت خوبی قرار ندارد.

این دو شرکت بسیاری از محبوب ترین فناوری های جهان را به ما عرضه کرده اند، اما دنیای رقابت جایی برای عقب ماندن باقی نمی گذارد. سونی طی چند هفته اخیر نشان داده که تصمیم های بزرگی برای تغییر گرفته و می خواهد روح جدیدی در بازارهایش وارد کند. باید ببینیم این غول ها در مقابل رقبیان متعدد و باهوش خودشان چه کاری از پیش میبرند. آیا همچنان روندی نزولی خواهند داشت یا اینکه راهی برای خروجی از وضعیت فعلی پیدا می کنند.



           
سه شنبه 17 آبان 1390برچسب:, :: 8:59
mahnaz

نتایج یک تحقیق که بر روی 200 نفر انجام شد نشان داد که چرا محصولات اپل بیشتر از محصولات برپایه "آندروئید" جلب توجه می کنند.

 ارقام مربوط به فروش "آی- پد" و "آی- فن" نشان می دهد که اپل تا چه حد بر بازار این فناوریها سلطه دارد.

اما اکنون نتایج یک تحقیق نشان می دهد که علت این موفقیت تنها برپایه ویژگیهای فنی و یا عملکرد سیستم عامل و سخت افزارهای محصولات شرکت کوپرتینو نیست بلکه مربوط به جلب توجهی است که این دستگاهها دارند.



ادامه مطلب ...


           
چهار شنبه 11 آبان 1390برچسب:, :: 21:4
mahnaz

 دانشمندان هلندي موفق به ساخت يك ماده جديد شده‌اند كه مي‌تواند خود را در زمان شكستگي بدون نياز به چسب، ترميم كند.

 اين پلاستيك جديد تنها با نگه داشتن دو قطعه شكسته در كنار هم، به ترميم خود پرداخته و بدون استفاده از چسب آنها را به هم متصل مي‌كند.

 اين دستاورد بدين معني است كه شكسته شدن اشيايي مانند عينك يا اسباب بازي كودكان ديگر يك نگراني محسوب نشده و با نگه داشتن قطعه شكسته در محل خود، دوباره به حالت اوليه بازخواهند گشت.



ادامه مطلب ...


           
چهار شنبه 11 آبان 1390برچسب:, :: 20:58
mahnaz

در حال حاضر خریداران تلفن همراه هوشمند می‌توانند برای داشتن یک محصول جدید 2 روش را انتخاب کنند.

خریداران یا می‌توانند ایستادن در صف‌های طولانی را ترجیح دهند و محصول جدید را به همراه یک قرارداد 2 ساله استفاده از سرویس بیسیم اینترنت به مبلغ 199 دلار تهیه کنند، یا این‌که ایستادن در صف‌های طولانی اپل را بی‌خیال شوند و با پرداخت مبلغ بیستر، از شرکت‌های رقیب اپل مانند موتورولا یا سامسونگ و یا اچ تی سی (HTC) خرید کنند.

بر اساس گزارش نیویورک‌تایمز، از انتهای دهه 90 میلادی شرکت اپل برای رقابت با بزرگان دنیای رایانه تصمیم گرفت با گسترش خط تولید خود، قیمت محصولاتش را کاهش دهد.

جدای از رقابت اپل با سایر شرکت‌ها، اپل محصولات زیادی مانند آی‌فون، آی‌پد و آی‌پاد را برای اولین بار به کاربران معرفی کرد و به عقیده کارشناسان، سیاست اپل با عرضه این محصولات این بود که شمار زیادی از کاربران را به عنوان مخاطب اصلی این نوآوری‌ها مورد هدف قرار دهد. کما این که فروش نزدیک به 4 میلیون دستگاه آی‌فون 4S در هفته‌های اخیر گواه خوبی بر این ادعا است.

اکنون کارشناسان عقیده دارند اپل با افزایش ظرفیت تولید محصولات خود قصد دارد هزینه‌های تمام شده تولید خود را تا آن‌جا که می‌شود کاهش داده تا راه رقابت با سایر تولیدات شرکت‌های رایانه‌ای برایش هموارتر شود.



           
چهار شنبه 11 آبان 1390برچسب:, :: 20:55
mahnaz

استخراج سرم آلبومین از برنج دست ورزی شده ژنتیکی به زودی می تواند مشکل کمبود منابع خونی و اهدا کننده های خون را در جهان برطرف سازد.

 شایعه چکیدن خون از سنگ و چوب در میان بسیاری از اقوام همچنان رواج دارد که بسیاری آن را غیر ممکن می دانند، با این حال محققان به تازگی اعلام کرده اند با ایجاد تغییرات کوچک ژنتیکی به زودی می توان شاهد چکیدن خون، یا دست کم پروتئینی از خون از دانه های برنج بود!



ادامه مطلب ...


           
چهار شنبه 11 آبان 1390برچسب:, :: 20:31
mahnaz

 

محدودیت انتقال فرکانسهای صوتی موبایلها و تلفنها یکی از عواملی است که مکالمه با موبایل را در اماکن شلوغ با دشواری مواجه کرده است.

 مکالمه ناموفق با موبایل در اماکن شلوغی مانند اتوبوس را بسیاری از افراد تجربه کرده اند. اما این تنها بلندی همهمه یا گیرندگی کم گوشی نیست که شنیدن صدای فردی که در پشت خط قرار دارد را دشوار می کند بلکه عوامل دیگری نیز در این پدیده نقش دارند.

 محققان می گویند از آنجا که موبایلها بالاترین دامنه صدای انسان را از بین می برند اصواتی با طول موج بالا که اطلاعات فراوانی را در خود دارند، کاربر موبایل شاید تمامی مفهوم آنچه مخاطبش پای گوشی به او انتقال می دهد را از دست داده و آن را درک نکند.



ادامه مطلب ...


           
سه شنبه 10 آبان 1390برچسب:, :: 20:45
mahnaz

اوبونتو یکی از محبوب ترین توزیع های لینوکس به شمار می آید و همین الان هم بعضی ها آن را روی تبلت و حتی تلفن هوشمند شان نصب می کنند. اما به هر حال نسخه فعلی یک نسخه دسکتاپ است و برای صفحه های لمسی طراحی نشده است.

از سال گذشته شایعاتی وجود داشت که این توزیع محبوب لینوکس قصد دارد به سوی تلفن های هوشمند و تبلت ها هم حرکت کند تا اینکه سرانجام این شرکت رسما اعلام کرده که می خواهد از نسخه معمول اش برای کامپیوترهای شخصی خارج شود و مرزهای جدیدی را ببیند.

آنها می گوید هم اکنون به نظر زمان مناسبی می آید که ما به سوی تبلت ها، تلفن های هوشمند و تلویزیون ها حرکت کنیم. هر چند فعلا محصولی برای ارایه وجود ندارد اما آنها می گوید که امیدوارند تا زمان ارایه نسخه 14.04 اوبونتو در سال 2014 این لینوکس وارد تلفن های هوشمند هم بشود.

بنابراین می توانید امیدوار باشید که نسخه های اولیه و آزمایشی را خیلی زودتر در اینترنت پیدا کنید. انگار اندروید در حال پیدا کردن یک برادر جدید است.



           
سه شنبه 10 آبان 1390برچسب:, :: 20:19
mahnaz

 ستاره شناسان دانشگاه هنگ کنگ موفق شدند در فضا مولکولهایی را کشف کنند که شبیه به مولکولهای کربن و نفت هستند.

به گفته این محققان برخلاف فرایندی که در زمین وجود دارد، مولکولهای آلی که در فضا یافت می شوند، در اثر تجزیه ارگانیسمهای زنده ایجاد نشده اند بلکه حاصل فعالیت ستارگان بوده و در واقع این اجرام آسمانی کارخانه تولید ترکیبات آلی در فضا هستند.

این ستاره شناسان در این خصوص توضیح دادند: "مطالعات ما نشان می دهد که ستارگان برای ایجاد ترکیبات آلی پیچیده در شرایط نزدیک به خلاء مشکلی ندارند. هر چند این کشف غیر منتظره از نظر تئوریک غیرممکن است اما نتایج رصدهای ما حاکی از آن است که این فرایند در فضا می تواند رخ دهد."

این محققان با بررسی پرتوهای منتشر شده "مادون قرمز شناسایی نشده" (Uie) که در کهکشانها، ستارگان و در ماده بین ستاره ای توسط رصدهای فضایی مادون قرمز اسا و تلسکوپ فضایی اسپیتزر ناسا ردیابی شده بودند به این نتایج دست یافتند.

 تا به امروز، معتبرترین فرضیه برای توضیح منشای این انتشارات اسرارآمیز این بود که این پرتوها از هیدروکربورهای چندحلقه ای آروماتیک ساخته شده اند. این نوع هیدروکربورها ساختارهای حلقه ای محتوی اتمهای کربن و هیدروژن هستند.

 این درحالی است که طیفهایی که دانشمندان هنگ کنگی بررسی کردند با طیفهای تابیده از هیدروکربورها سازگار نیست و در عوض به نظر می رسند که از مولکولهای آلی با ساختارهای بسیار پیچیده تری ساخته شده باشند. همچنین نتایج این بررسیها حاکی از آن است که این ترکیبات مشابه نفت در مدت زمان کوتاهی شکل گرفته اند و مستقیماً از ستارگان رسیده اند.

 درحقیقت رصدهایی که با تجزیه طیفهای گرد و غبار تولید شده توسط انفجار ابرنواختری انجام شد نشان داد که این مواد می توانند در مدت چند هفته ایجاد شوند.

 براساس گزارش نیچر، این ترکیبات نه تنها مشابه ترکیبات کربنی و نفت بر روی زمین هستند بلکه همچنین به بعضی از موادی که در شهاب سنگها یافت می شوند نیز شباهت دارد.



           
دو شنبه 9 آبان 1390برچسب:, :: 21:46
mahnaz

 

 

خوشمزه یا بدمزه بودن هر غذا را ترکیبی از فرآیندهای فیزیولوژیک (سازوکار حیاتی) و سایکولوژیک(سازو کار روانی) تعیین می کند. بنابراین تاکنون ساخت سیستمی که بتواند خوشمزه بودن غذاها را تشخیص دهد کار سختی بوده است.

اما ظاهرا عده ای از پژوهشگران دانشگاه کپنهاگ به فکر افتاده اند که از تکنولوژی تشدید مغناطیسی (تکنولوژی به کار رفته در تهیه تصاویر MRI) برای تعیین کیفیت و مزه گوجه فرنگی ها استفاده کنند.

آنها ابتدا بر اساس یافته های تشدید مغناطیسی سطح قند و آمینو اسیدهای موجود در 18 نوع مختلف گوجه فرنگی را تعیین کردند. سپس انواع این گوجه فرنگی ها را به داوطلبین دادند تا آنها را بچشند و از لحاظ مزه و بافت گوجه فرنگی به این گونه ها نمره بدهند. بعد از آن اطلاعات مربوط به سطح و نوع مواد موجود در هر نوع گوجه فرنگی را با درجه بندی کیفی و کمی آن تطابق دادند تا الگویی برای تعیین تلخی، شیرینی، شوری، خوشمزه بودن، بدمزه بودن و حتی قوام و ساختار گوجه فرنگی به دست بیاورند.

محققین امیدوارند که سیستم ابداعی آنها بتواند بعنوان قسمتی از خط تولید کارخانه های کنسروسازی برای بهبود کیفیت محصولات به کار رود. می شود تصور کرد که در آینده کنسروها در طعمهای مختلف طبیعی دسته بندی و عرضه شوند و هرکس بتواند سازگار با ذائقه خودش یک نوع از آنها را انتخاب کند.



           
دو شنبه 9 آبان 1390برچسب:, :: 21:40
mahnaz

 

اگر در این خودرو چرت بزنید بیدارتان می کند!

خودرو سازی فورد سیستم جدیدی را برای افزایش ایمنی هنگام رانندگی به اتومبیل های جدیدش در سال ۲۰۱۲ اضافه خواهد کرد. این سیستم در طول رانندگی مراقب است تا اتومبیل از مسیر خود خارج نشود و در صورت لزوم به راننده خواب آلود یا حواس پرت هشدار می دهد.

در فناوری جدید یک دوربین حرکت خودرو را در جاده زیر نظر دارد و در صورت انحراف خودرو از مسیرش یا حرکات غیرعادی، از طریق چند مکانیسم مختلف راننده را مطلع می کند. در ابتدا هشدار توسط روشن شدن یک چراغ روی داشبورد خودرو است در ادامه ویبره نصب شده روی فرمان به راننده هشدار می دهد و یک پیام صوتی نیز به صدا در می آید.

 



ادامه مطلب ...


           
دو شنبه 9 آبان 1390برچسب:, :: 21:36
mahnaz

سومين دوره‌ مسابقات سراسري «سودوكو» در دو بخش انفرادي و تيمي به همت دانشكده رياضي و علوم كامپيوتر دانشگاه صنعتي اميركبير، 9 و 11 آبان ماه جاري برگزار مي‌شود.

 بخش انفرادي سومين دوره مسابقات سودوكو به طول 600 متر برگزار شود كه نسبت به سال گذشته 100 متر افزايش داشته است.

 در بخش تيمي نيز براي اولين بار با حضور تيم‌هاي دانشجويي از دانشگاه صنعتي اميركبير و تيم‌هايي از دبيرستان‌هاي مطرح شهر تهران برگزار مي‌شود.

 اين مسابقه با هدف فراهم كردن محيطي صميمانه براي حضور تمام اقشار جامعه دانشگاهي در قالب تعاملي نشاط ‌آور به منظور سنجش ميزان خلاقيت و ايجاد شور و شوق مي‌باشد كه به مناسبت‌ دهه بزرگداشت رياضيات در دانشگاه صنعتي اميركبير برگزار مي‌شود.



           
دو شنبه 9 آبان 1390برچسب:, :: 20:59
mahnaz

 

در دنیای IT و فناوری با فروشگاه های شرکت اپل آشنا هستیم. چند هفته پیش هم ازتصمیم گوگل برای گشایش فروشگاهی در لندنبا خبر شدیم. اما در دنیای اتومبیل ها چطور؟ اگر شما به برندی مانند فراری علاقه مند هستید حتما می دانید که این شرکت هم دارای فروشگاه هایی برای عرضه محصولاتش هست. آخرین فروشگاه هم چند روزی است که در حاشیه ی شهر Serravalle Scrivia در ایتالیا افتتاح شده.



ادامه مطلب ...


           
یک شنبه 8 آبان 1390برچسب:, :: 22:56
mahnaz

تلويزيون جديد شركت «اپل» قرار است از نرم‌افزار دستيار شخصي «سيري» (Siri) براي كنترل صوتي آن استفاده كند كه پاياني بر عمر دستگاه‌هاي كنترل از راه دور تلويزيون‌ها خواهد بود.

 بر اساس اطلاعات درز كرده از زنجيره توليدي اپل، اين شركت از ماه سپتامبر در حال كار بر روي نمونه پيش‌ساخت اين دستگاه بر اساس يك طراحي اوليه از استيو جابز، مدير عامل فقيد اين شركت است.

 جابز دريافته بود كه مي‌توان از الگوريتم‌هاي زبان طبيعي نرم‌افزار سيري براي صحبت با تلويزيون استفاده كرد.

 جابز چندي پيش در اثر سرطان پانكراس درگذشت.

 جف رابين، مدير اجرايي اپل و سازنده آي‌پاد و آي‌تون اكنون هدايت توسعه داخلي تلاشها براي تلويزيون جديد را بر عهده دارد.

 اين تلويزيون اولين تلاش براي استفاده از كنترل‌هاي طبيعي در تلويزيون نيست و شركتهايي مانند وان فور آل پيش از اين از كنترل از راه دورهاي اشاره‌اي استفاده كرده‌اند كه با حركت فرد به سمت صفحه كار مي‌كنند.

 از ديگر موارد مي‌توان به دوربين كينكت ايكس‌باكس مايكروسافت اشاره كرد كه با صدا كنترل مي‌شود اما نرم‌افزار بسيار پيچيده سيري به مثابه گام بزرگي در اين فناوري محسوب مي‌شود.

 اين دستگاه احتمالا در اواخر 2012 يا 2013 وارد بازار خواهد شد.

 اين در حالي است كه به باور بسياري از افراد، شركت اپل در آينده به ارائه تلويزيونهاي لمسي خود با سيستم عامل اي‌او‌اس(iOS) خواهد پرداخت.



           
یک شنبه 8 آبان 1390برچسب:, :: 22:34
mahnaz

 

نمایشگاهی به نام FPDI یا Flat Panel Display International در ژاپن در طی سه روز گذشته برگزار شده است. در این نمایشگاه شما گجت نهایی و آماده فروشی نمی بینید بلکه اینجا چیزهایی پیدا می کنید که در ساخت گجت های ما استفاده می شوند. این نمایشگاه به نمایشگرها و فناوری های مرتبط با آنها اختصاص دارد. پس بیایید با هم نگاهی بیاندازیم به جالب ترین محصولاتی که در نمایشگاه امسال ارایه شده اند.

ادامه مطلب را از دست ندهید.



ادامه مطلب ...


           
شنبه 7 آبان 1390برچسب:, :: 21:26
mahnaz

 

 

نهمین جشنواره ملی ایده های برتر
همراه با هشتصد میلیون ریال جوایز نقدی
آخرین مهلت ارسال ایده ۲۵ آبانماه ۹۰
ثبت ایده از طریق وبسایت جشنواره
 
baner 3


           
شنبه 7 آبان 1390برچسب:, :: 21:16
mahnaz

 

مگ ویتمن مدیرعامل اچ پی سرانجام تایید کرده که این شرکت مشغول ساخت تبلتی بر پایه ویندوز 8 مایکروسافت است و گفته این تبلت سال آینده وارد بازار خواهد شد. به گفته مدیرعامل جدید اچ پی، یکی از مشاهدات من این است که این شرکت تلاش می کند کارهای زیادی انجام بدهد و من معتقدم که ما باید تعدادی کوچک از کارها را واقعا خوب انجام بدهیم.

صحبت های خانم ویتمن در پاسخ به شایعاتی مبنی بر ساخت تبلت های ویندوز 8 توسط اچ پی و شرکت دل مطرح شده است. و همین شایعات می گویند که این تبلت ها در سه ماهه پایانی سال ۲۰۱۲ وارد بازار خواهند شد.

اگر از طرفداران مایکروسافت و ویندوز 8 هستید. کم کم زمان بندی برای ورود تبلت ها با این سیستم عامل در حال مشخص شدن است. می توانید از حالا خودتان را آماده کنید چرا که به نظر می رسد کمتر از یک سال دیگر شاهد ورود ویندوز 8 و تبلت هایش به بازار خواهیم بود.

اگر تبلت بخواهید تا آن زمان صبر می کنید یا اندروید و آی او اس را ترجیح می دهید؟



           
شنبه 7 آبان 1390برچسب:, :: 20:46
mahnaz

گروهي از متخصصان اعصاب و روانپزشكان در يك آزمايش جديد دريافته‌اند كه مادر شدن، توام با مجموعه‌اي از رفتارهاي جديد است كه حداقل بخشي از اين رفتارها ناشي از تغييرات در كاركرد مغز هستند.

 

 

اين متخصصان روي رفتارهاي گروهي از موش‌هاي مادر و فعاليت نورون‌هاي بخش شنوايي قشر مخ در اين موش‌ها آزمايش كردند.

 

آنها مي‌گويند: بخش ابتدايي شنوايي در قشر مخ به عنوان منطقه‌اي شناخته شده است كه تغييرات كاركردي را در واكنش به ورودي‌هاي حسي از محيط اطراف در كنترل دارد.

 

به گزارش يونايتدپرس، اين مطالعه كه به تفصيل در مجله «نورون» منتشر شده نشان داد: فرآيندهاي شنوايي و بويايي در موش‌هاي مادر بلافاصله پس از زايمان به طرز شگفت‌انگيزي تغيير مي‌كنند كه حاصل آن، تعامل بهتر با نوزاد است. به اين ترتيب موش مادر نسبت به صداها و واكنش‌هاي فرزند جديد خود، حساس‌تر مي‌شود.



           
جمعه 6 آبان 1390برچسب:, :: 18:18
mahnaz

 

 

هواپیماهای جت مسافربری با سرعتی 5 برابر سرعت صوت می توانند آینده صنعت هوانوردی را متحول کرده و تا اندازه ای قابل توجه از زمان سفرهای طولانی هوایی بکاهند.

 

جتهای مسافربری با سرعت پروازی 5 برابر سرعت صوت در آینده از زمان سفرهای هوایی خواهند کاست برای مثال این جتها می توانند در کمتر از یک ساعت مسافت نیویورک تا لندن را طی کنند.

طبق گزارشی از موسسه مهندسین مکانیک، ساخت چنین هواپیمایی از پایان قرن جاری آغاز خواهد شد، قدمی که می تواند بریتانیا را به یکی از پیشگامان فناوریهای هوانوردی آینده تبدیل کند. در این گزارش که تاریخ مورد نظر خود را برای ساخت چنین هواپیماهایی سال 2075 و فراتر از آن می داند، به تغییرات و پیشرفتهایی بزرگ در صنعت طراحی هواپیما اشاره شده است.



ادامه مطلب ...


           
پنج شنبه 5 آبان 1390برچسب:, :: 19:32
mahnaz

اینترنت روز به روز نقش مهمتری را در پیشرفت جوامع بشری بازی می کند و به همین علت در حال حاضر دسترسی ارزان و سریع یکی از عوامل موثر در پیشرفت هر جامعه به حساب می آید. این موضوع سبب شده که سازمان ملل هم برنامه ریزی های ویژه ای برای افزایش سطح دسترسی مردم دنیا به اینترنت داشته باشد.



ادامه مطلب ...


           
پنج شنبه 5 آبان 1390برچسب:, :: 19:25
mahnaz
درباره وبلاگ


سلام به دوستان گلم.امیدوارم وبلاگم براتون مفید باشه.و با نظرات سازنده خودتون در بهتر شدن وبلاگم منو یاری کنید.
نويسندگان
پيوندها

تبادل لینک هوشمند
برای تبادل لینک  ابتدا ما را با عنوان همه نوع مطلبی اینجا پیدا میشه و آدرس helpland.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.