همه نوع مطلبی اینجا پیدا میشه دانلود,عـکس,آهنگ,آموزش,اخبار,دانشگاه,بیوگرافی,علمی,برنامه,سرگرمی,مطالب جالب نمایشگاهی به نام FPDI یا Flat Panel Display International در ژاپن در طی سه روز گذشته برگزار شده است. در این نمایشگاه شما گجت نهایی و آماده فروشی نمی بینید بلکه اینجا چیزهایی پیدا می کنید که در ساخت گجت های ما استفاده می شوند. این نمایشگاه به نمایشگرها و فناوری های مرتبط با آنها اختصاص دارد. پس بیایید با هم نگاهی بیاندازیم به جالب ترین محصولاتی که در نمایشگاه امسال ارایه شده اند.
شیشه همین الان هم یک جسم تقریبا نامریی به حساب می آید. اما وقتی با کامپیوتر و موبایل تان در حال کار هستید همیشه و به خصوص در نور زیاد رفلکس نور و تصویر اشیا مختلف را روی صفحه نمایشگر می بینید و مزاحم دید شما می شود. این موضوع در تبلت ها هنگام کتاب خواندن حسابی مزاحمت ایجاد می کند.
این یک کاغذ الکترونیک فوق العاده است که نخستین چیزی که در مورد آن جلب توجه می کند این است که خم می شود. ضخامت آن کمتر از یک میلیمتر است و جالب تر اینکه نیاز به باطری و تامین نیروی خارجی ندارد! این کاغذ شبیه ماشین حساب های رومیزی که با انرژی خورشیدی کار می کنند انرژی مورد نیاز اش را از نور خورشید تامین می کند. از آنجایی که فناوری e-ink به انرژی بسیار کمی نیاز دارد همین نور برای تامین انرژی کفایت می کند. البته هر بار برای ورق زدن باید آن را در مقابل نور خورشید بگیرید و نور محیط در حال حاضر برای تامین انرژی کافی نیست! اما شروع خوبی است.
این یک نمایشگر ۱۰ اینچی است که دارای رزولوشن 2560 در 1600 پیکسل است که تقریبا چهار برابر بسیاری از نمایشگرهای اچ دی فعلی به حساب می آید که 1280 در 800 پیکسلی هستند. هر چند سامسونگ به این نمایشگر اش در نمایشگاه امسال افتخار می کرد اما احتمالا نمایشگر 6 اینچی توشیبا با همین رزولوشن را که چند روز پیش معرفی شد به یاد دارید؟
این مدل نمایشگر چند سالی است که با فناوری های مختلفی ساخته شده اند اما هنوز هیچ کدام از شرکت های بزرگ یکی از گجت های محبوب شان را با آنها وارد بازار نکرده اند. این یکی با فناوری به نام micro-electricomechanical systems کار می کند. نظرات شما عزیزان:
سلام عزیز
خوبید خسته نباشید؟ بدو ن تعارف وب پرمحتوایی دا رید ازبعضی مطالبش استفاده کردم امید وارم شاداب وموفق باشید.
آخرین مطالب ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() نويسندگان پيوندها ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
|||
![]() |